Mahmat Şehit Murat Koç İlkokulu

WEB https://mahmatsehitmuratkocilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Eğitmen Ahmet Özdemir Sokak. No 1 Mahmat Köyü /Avanos /Nevşehir
VİZYON : MAHMAT ŞEHİT MURAT KOÇ İLKOKULU OLARAK VİZYONUMUZ Gelecek nesillerin yaratıcılıklarını, keşfetme becerilerini ve hayal dünyalarını geliştirerek okulu hayatın kendisi yapmaktır.
MİSYON : MAHMAT ŞEHİT MURAT KOÇ İLKOKULU OLARAK MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, tarih bilincine sahip aydın nesiller yetiştirmek okulumuzun en temel amacıdır. Bu doğrultuda her öğrencinin bireysel farklılıklarını gözeterek zihinsel, duygusal, sosyal açıdan gelişmesini sağlayan, ulusal ve evrensel insan kimliği taşıyan bireyler olarak yetişmesini hedefler; bu hedefler ışığında ülke sorunlarına duyarlı, bu sorunlara çözüm üretebilen, daha güzel bir ülke ve gelecek için çalışmayı amaç edinen bireyler yetiştirmeyi görev biliriz.
BAŞARILAR : 0

Saatler : 08:30/15:20